2019-02-27 81 瀏覽
餐廳位於商場底層較入嘅位置,唔會咁多人流所以唔會好嘈,黎到只有一兩枱客傾計十分輕鬆。餐廳分兩邊,我同朋友坐左係入面,但其實兩邊嘅裝飾都好靚,因為本人幾喜歡木同皮嘅大地色系🤣入面嘅櫃擺滿咖啡豆同酒樽,質感一流呀!食物方面叫左兩款輕食,煙豬面肉薯仔炒蛋同咖啡白朱古力西多士。豬面肉真心少見所以就吸引左我地,炒到啲油香好正但又唔會膩,有時仲有幾粒幾彈牙添。多士皮脆肉軟,炒蛋同薯仔都ok嘅。咖啡白朱古力西多士就更驚喜。😍一咬落去係脆,再咬就係煙韌。可能因為佢用左三層麵包,但唔會厚!而且唔會好甜但咖啡味好夠。想甜啲就點佢啲莓醬,好夾呀!😋飲品就叫左Milk Chocolate同Honey Earl Grey Latte。Milk Chocolate嘅朱古力味好濃,飲落好順口👍🏽Honey Earl Grey Latte嘅伯爵茶味都好出,唔太甜不過如果蜜糖味再重啲就好啦😛

煙豬面肉薯仔炒蛋

咖啡白朱古力西多士