‪‪꒰ঌ 𝕋𝕦𝕟𝕖𝕕 ℂ𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖 & ℝ𝕠𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣𝕪 ໒꒱就算大風大雨都無阻眾人去呢間cafe食野,足以見呢間cafe嘅熱門同好食程度。週末去食午餐嘅大家,最好都係12點前到,如果唔係就要排長龍lu。✿香蔥蒜蓉忌廉芝士包 $𝟒𝟓ℂ𝕣𝕖𝕒𝕞 𝕔𝕙𝕖𝕖𝕤𝕖 𝕒𝕟𝕕 𝕘𝕒𝕣𝕝𝕚𝕔 𝕓𝕦𝕟一上枱就聞到好香濃嘅蔥蒜味,新鮮出爐,外香脆內有忌廉芝士,真係超邪惡超好食!必食!✿焦糖香蕉貝殼窩夫 $𝟖𝟖𝕊𝕖𝕒 𝕤𝕙𝕖𝕝𝕝𝕤 𝕨𝕒𝕗𝕗𝕝𝕖貝殼窩夫真係好靚,睇得又食得最令人驚喜嘅係有雪糕同自家制吉士醬同雲呢拿忌廉,每食一啖都有唔同口感,將窩夫點落去食真係好正(´。✪﹃✪。 ` )๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘✿伯爵茶焦糖布甸 $𝟒𝟓𝔼𝕒𝕣𝕝 𝕘𝕣𝕖𝕪 𝕖𝕘𝕘 𝕡𝕦𝕕𝕕𝕚𝕟𝕘 呢個布丁出色,真係入口即溶,試過就難忘呢間cafe本身係陪朋友去,咖啡正常,但啲野食真係有令我驚豔到(´。✪﹃✪。 ` ) ✿.˚‧º‧┈┈┈┈┈┈┈┈┈‧º·˚.✿#打卡無窮_九龍區

✿香蔥蒜蓉忌廉芝士包 $𝟒𝟓
ℂ𝕣𝕖𝕒𝕞 𝕔𝕙𝕖𝕖𝕤𝕖 𝕒𝕟𝕕 𝕘𝕒𝕣𝕝𝕚𝕔 𝕓𝕦𝕟

香蔥蒜蓉忌廉芝士包

✿焦糖香蕉貝殼窩夫 $𝟖𝟖
𝕊𝕖𝕒 𝕤𝕙𝕖𝕝𝕝𝕤 𝕨𝕒𝕗𝕗𝕝𝕖

焦糖香蕉貝殼窩夫

貝殼窩夫真係好靚,睇得又食得

✿伯爵茶焦糖布甸 $𝟒𝟓
𝔼𝕒𝕣𝕝 𝕘𝕣𝕖𝕪 𝕖𝕘𝕘 𝕡𝕦𝕕𝕕𝕚𝕟𝕘

伯爵茶焦糖布甸

呢個布丁出色,真係入口即溶,試過就難忘

✿.˚‧º‧┈┈┈┈┈┈┈┈┈‧º·˚.✿

#打卡無窮_九龍區