以前食 studio caffeine 就係為咗食佢嘅手工意粉,點知而家轉咗Menu之後變晒做入貨扁意粉🤬叫咗 menu 上面 2 樣嘢 「手撕豬肉意粉」、「冬陰功蟹肉意粉」首先2碟意粉完全冇賣相,先講「手撕豬肉意粉」,個味道似係現成嘅BBQ醬 + 醋撈出嚟,食落好酸,好重醋味,嘩呢碟嘢要收我$138啊!😱 睇返火炭分店,原來呢碟嘢係賣緊$78,點解兩間分店同一樣嘢食價錢可以爭接近一倍嘅呢?再講「冬陰功蟹肉意粉」,個意粉似係用現成醬料撈出嚟,完全冇冬陰功味同埋食落勁酸,好多茄汁,然後啲蟹肉似係現成罐頭倒出嚟,而且狀態係勁碎,仲要係凍嘅🥶然後呢碟嘢係收我$158😱無其他意見,祝佢早日光榮結業👋🏻✋🏻

無其他意見,祝佢早日光榮結業👋🏻✋🏻