2022-11-22 316 瀏覽
北角新開既cafe,店面細細冇咩打卡位,單純適合黎同朋友食下傾下計😌☑️Japan Scallop Spaghetti with Homemade Pesto $88用青醬整既意粉,面頭再加上一啲芝士🧀,略嫌青醬味唔夠香濃😶扇貝煎香左,有做簡單既調味🐚☑️Two Toppings Toast $98兩款分別揀咗/Avocado & Smoked Salmon/同埋/Black Truffle & Scrambled Eggs/啲料係滿滿甘鋪係Sourdough bread上面,牛油果同煙三文魚正常發揮🥑炒蛋好滑,加埋黑松露超級香😋包底焗到好香脆👍🏻☑️是日甜品 $75?每日既甜品都唔同,今日係芒果同earl grey味🥰蛋糕好鬆軟,食到淡淡既茶香,入面仲有好多芒果肉🥭芒果係甜既👍🏻我超怕好甜既蛋糕,而哩個就唔會太甜😋我會比甜品作為今日既MVP😍

☑️Two Toppings Toast $98

☑️是日甜品 $75?