餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2020-03-22 44 瀏覽
突然好想食餃子,之前試過呢間唔錯,今日經過就黎encore 下~黎到見到樽醃蘿白就發晒光😳,真係好鍾意食,味道唔會係酸到chur 喉果種好開胃。✨蜂蜜檸檬薏米水($20): 熱飲超大杯,加左蜂蜜甜甜地,比平時就咁檸檬薏米水好飲wo✨野生松茸素餃($48): 餃皮夠薄,雖然係素餃,但食落感覺一d 都唔寡。入邊既蔬菜,木耳等等都好爽口,而且調味啱啱好,點埋少少豉油食更加美味,估唔到素餃都可以咁好食👍✨元貝豬肉餃($49): 咬開初初以為入邊係勁多元貝絲,點知原來混左d 金菇碎xD . 不過都食得出有元貝既鮮味,加埋湯汁同豬肉特別juicy~~✨跟餐另有一碗狀元九鼎湯,係粉葛,鯪魚,鰂魚,赤小豆等煲成, 佢個味道比較清無味精,飲之前加d 鹽吊下味會好飲d.✨淨麵($20): 廿蚊碗都幾大碗,湯底係有d 酸酸地加醬油既味道,夠飽肚。✨蜜餞雞翼($35): 雞肉好腍好入味,蜜餞既味道幾特別,甜甜地幾好食。✨壽喜燒牛肉餃($52): 呢個新口味一見到就想試,不過食落去好似生竹牛肉球既感覺,有馬蹄同蔥幾香,雖然好似同壽喜燒無乜關係xD, 但係其實係好食既。呢度d餃子口味真係幾多,鍾意食餃子既一定要黎

蜂蜜檸檬薏米水

野生松茸素餃

入邊仲混左d 金菇碎

蜜餞雞翼

呢度d餃子口味真係幾多,鍾意食餃子既一定要黎試下。

蜂蜜檸檬薏米水
野生松茸素餃