2024-03-19 253 瀏覽
比較早嚟到晚餐,大概六點左右,所以未算好多人,優惠隔離係佐治公園,感覺好多植物,環境都唔錯。 📌el macho多數我都會叫下餐廳招牌菜,試吓佢哋有信心嘅菜式,個牛肉burritos 完全冇牛肉味,亦都冇調味料嘅味道,完全冇墨西哥菜嘅香味,如圖包得好鬆散,包嘅方法唔平均,食食吓你會食到一堆餅皮⋯嗰三個醬汁,牛油果正常,蕃茄粒嘅質地似放咗好耐,然後個酸忌廉係冇味🥲🥲 📌Jalapeño popper係jalapeño 包芝士去炸,$128/4件相信大家都知,呢一隻辣椒,係辣辣地,好香口,但係佢竟然原本個辣椒嘅味道都冇,淨係食到面頭啲炸粉,同埋芝士,同埋佢冇停乾啲油,先上碟,炸芝士,無辣椒味,又冇停乾油,所以好油,好難食。📌shrimp taco自己都會整taco,都唔明點解可以無味道,咁難食🥲🥲 主角蝦無蝦味都算啦,就連香料或者其他調味料嘅味都冇,然後啲配料得啲椰菜絲,大家都知道椰菜絲係無味嘅,餅皮都係冇味嘅,而且個餅皮好似放咗好耐,個質感好差,所以三樣嘢加埋係.好.難.食。本來假期想開開心心,慢慢飲酒,慢慢食,食咗三碟🥲已經無心機再order,bye

📌el macho

📌Jalapeño popper