2024-05-02 39 瀏覽
最近真係食太多 開始要做返多d exercise!!朋友介紹呢間又可以做運動 又可以飲Milk shake keep fit既studio比我郁下~課堂有不同種類 我就報左泰拳班 以最短既時間消耗最多既卡路里首選😎Studio位置好方便 柯士甸站一出行3分鐘就到~上到去首先會由熱身開始 教練都帶住我地一齊做 每組二十下 唔係做開運動都會覺得吃力 熱完身已經出左汗~之後就進入重訓環節 輪流做戰繩 負重深蹲 負重俄羅斯轉體 TRX練習…會計時做 堅持每組做30秒~然後最重點環節就係打沙包同打手靶環節 教練會先教好泰拳基本出拳動作 同企姿~ 學好左已經可以即時同教練打手靶🥊1212 1234已經打到爆晒汗💦做完運動成個人都輕型左咁😆落堂會有杯好好飲既代餐milk shake 我地果兩杯係朱古力奶昔🍫同士多啤梨奶昔🍓 朱古力奶昔入邊有同香蕉 🍌 味道不錯 唔會太甜 好健康但又有朱古力既味🍫士多啤梨奶昔入邊有士多啤梨果肉 蒟蒻同奇亞籽有咬口 十分飽肚👍🏼👍🏼做運動同飲食真係要好好配合同持之以恆 咁先可以keep住fit同健康💪🏼Ms. Rabbit Studio (佐敦)佐敦渡船街1-4號金霞閣

Studio位置好方便 柯士甸站一出行3分鐘就到~

士多啤梨奶昔入邊有士多啤梨果肉 蒟蒻同奇亞籽
有咬口 十分飽肚👍🏼👍🏼

Ms. Rabbit Studio (佐敦)
佐敦渡船街1-4號金霞閣2樓A室