2024-01-30 328 瀏覽
約朋友係尖沙咀食飯,一開始無咩ideas,突然記得食過依間餐廳都唔錯,所以我地揀左再黎😋餐廳以細檯為主,裝修以悠閒清新風為主。我地黎到,餐廳都好full, 好彩我地一早book 左檯,即刻可以安排入座。餐廳menu 較簡潔,一張table mat 可以睇晒,方便客人選擇!Main Course: 燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉(5成熟)肉眼扒4成熟啱啱好,肉質好嫩滑,唔會韌,好入味,肉汁都好夠。另外黑松露薯蓉入口好香,黑松露控必食! 食物質素唔錯,與餐廳裡其他食物比較嘅話,價錢稍貴🙈另外一個main course, 我地叫左香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉配三文魚籽。帶子好鮮甜,偏意粉都好彈牙,龍蝦汁適中,唔會過多汁。最後我地Side叫左蒜蓉牛油烤蔬菜。非常香口,烤蔬菜唔會熱氣,可惜只有椰菜花及西蘭花🙈

燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉

香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉配三文魚籽