Soho區真係有好多隱世小店,形形色色咩菜式都有🤩難得出港島,緊係要去覓食下😋😋呢間holy eats一直係我既eating list,佢裝修風格係我個人幾鍾意嘅黑暗又帶點文化色彩👍🏻出面望係幾有feel🙌🏻而嘢食就係墨西哥x港式,幾特別,於是就捉左個朋友一齊試吓~小食叫左beef taco 🌮一人一件兩分食好開胃,好輕微既辣加生洋蔥芫荽,出奇地夾🤩good! 主食㨂左fish&chips,炸得剛好,唔厚粉,不過偏咸,點佢自家他他醬和莎莎醬就好惹味👍🏻👍🏻唔記得講佢個avocado spinach salad 🥗👍🏻👍🏻大大碟,足料比半個牛油果🥑好fresh又飽肚😋我哋仲好偶然地試左個pasta,不是平時認知中的麵,係creamy spinach fettuccine 🤣🤣感覺係薯仔蓉,有啲肉,好多香料,搞拌而成,配埋法包🥖食係好味🤤😆最後提提大家,餐廳較細,想食就記得book位!🥰🥰
最後提提大家,餐廳較細,想食就記得book位!🥰🥰
2023-12-19
  • creamy spinach fettuccine