2019-04-11 261 瀏覽
收工約咗男朋友喺銅鑼灣食burger,呢次👦🏻帶我嚟到LadyM斜對面嘅burgeroom,諗住食咗🍔再食🍰。點知呢到嘅burger真係勁量size,我地食到捧住個肚走,已經再食唔到其他嘢😂🍟Truffle Cheese Fries 黑松露芝士薯條 HKD$62粗薯條炸得非常香脆,外表乾身唔油👍🏻芝士醬味濃得嚟唔會漏,黑松露入口濃郁芳香🤤🐟Fish Fingers with Tartar Sauce 鱈魚手指配他他醬 HKD$48鱈魚手指炸得好脆,食落魚味無窮,冇雪味,啖啖肉。點埋他他醬好開胃😋🍔Pineapple Bacon Burger 菠蘿煙肉牛肉漢堡 HKD$92漢堡包鬆軟,菠蘿甜甜地好juicy,煙肉香脆唔會太乾,牛肉肉汁爆棚,肉質鬆化。🍔Guacamole Chicken Burger 牛油果醬芝士雞柳漢堡 HKD$92好厚嘅牛油果醬,又香又滑又creamy👍🏻仲食到粒粒牛油果肉增強多重口感,雞柳烤得啱啱好,嫩滑juicy,包身烘得外脆內軟,配埋新鮮沙律菜,好味🤤——————————————📝呢到最貼心係漢堡包已預先切開一半先上枱,每邊仲有支竹籤篤住,以固定形狀同方便進食。

——————————————
📝
呢到最貼心係漢堡包已預先切開一半先上枱,每邊仲有支竹籤篤住,以固定形狀同方便進食。由於個漢堡其實真係有番相當嘅份量,進食時好易食到一手都係🙆🏻😂好彩有室內廁方便洗手👍🏻