2023-08-21 511 瀏覽
PizzaHut終於在太古重開啦🎉🎊今次設店在太古的康怡廣場3樓,最快捷嚟嘅方法係「太古地鐵站A2出口,行去金記冰室個邊,於左邊電梯㩒3字,打開𨋢門就見到Pizza Hut!」呢度的裝修相比以前在太古城的分店,較為Fresh及明目,顏色主打必勝客既主題色—鮮紅色,座位都廣闊,由於新開張不久,冷氣強勁記得帶定外套!驚喜不斷,設立兒童專區、亦有沙律吧,簡直係兒時回憶😍仲記得以前夾沙律時,要好好為隻碗打好基礎先可以夾多啲🤣餐點上除左單點、信用卡優惠套餐、多人套餐外⋯仲多左一人晚餐既選擇,[餐湯+主食+飲品]今次帶同屋企人一齊嚟食晚飯,分別叫左3份一人晚餐:🔸Soup 餐湯酥皮蘑菇忌廉雞湯酥皮意大利蔬菜湯「兩款酥皮湯不過不失。因各點左一碗,當上枱時我問店員邊碗係紅湯邊碗係白湯😆,眼利的媽媽見到其中一碗有紅湯既蛛絲馬跡😏!」🔹Main 主食金牌葡汁雞皇焗飯「焗飯記得要即上即食,撻凍後變硬身味道會差少少🤏🏻」至尊迷你必勝批(芝心)夏威夷風光迷你必勝批(芝心)「嚟PizzaHut緊係要叫芝心批啦😍,吾知係咪太耐無食,覺得芝心批好食左好多,pizza邊而家係皮薄餡正🤤🤤🤤」🔸Drinks飲品汽水(可免

🔸Soup 餐湯
酥皮意大利蔬菜湯

🔹Main 主食
金牌葡汁雞皇焗飯
「焗飯記得要即上即食,撻凍後變硬身味道會差少少🤏🏻」

🔸Drinks飲品
汽水(可免費添飲一次)
「其實好鬼抵,一個餐跟一杯,仲有得免費添飲一次😎」

整體來講,PizzaHut比之前進步🎉點餐時發現當一個等別之處😲原來而家可以DIY 🍕 好有型👍🏻👍🏻「先揀餅底並落單,然後職員會帶你到互動廚房加配料同醬汁😽」下次試下先🩷❤️
2023-08-15
用餐優惠