今日咁啱去大圍睇戲見到呢間餐廳超受歡迎🤣 門口好多人等位就知道質素有返咁上下❤️ 今次試左佢個二人餐CP值超高 $200就食到超飽😛 口味都非常唔錯呢🇻🇳⭐️ 生牛肉湯粉 🍲湯底唔會太鹹值得一讚👍🏼 而且生牛肉加上湯既熟度一流😚 再配上辣椒同青檸調味口感岩岩好🌶️⭐️ 香茅雞翼撈檬 🍗雞翼炸得香脆又充滿香茅既香氣🔥 配上撈檬既感覺就比較清爽🍀⭐️ 安南鮮蝦米紙卷 🦐米紙包住蔬菜同鮮蝦特別配上魚露一齊食🫔 鮮味既點綴作為小食好清爽🍃⭐️ 越式生菜包 🥬特別加咗個生菜包試吓💚 肉碎炒得有鑊氣好香口🥗 辣度恰到好處好有地道風味⭐️ 田園灼時蔬 🥦灼菜值得一讚都幾新鮮🤩 炸蒜調味岩岩好🧄⭐️ 越南滴漏咖啡 ☕️黎食越南菜一定要試地道既咖啡🤎 咖啡用滴漏既方法香氣特別濃醇🥳 而配上煉奶既口感特別滑特別地道🏝️ ⭐️ 熱情果冰 🥭熱情果既口味好消暑好有夏日既感覺🏖️酸酸甜甜感覺不錯⭐️ 牛油果沙冰 🥑呢樣係我每次去越南既摯愛🩷 牛油果食得出真才實料好Creamy🍼又唔會有草青味 好有夜市既地道氣氛🌙
生牛肉湯粉

⭐️ 生牛肉湯粉 🍲