餐廳: 誠記
資訊:

2023-10-19 480 瀏覽
最近堅地成為一眾網紅打卡熱點...當然要跟風去去 打返個卡啦打卡之前都聽過依邊熟食中心 有間港大人成日會食既學生飯堂 - 誠記咁一於就去一去,位置就響正地鐵出口 過條馬路就到 勁方便~上到去係自己搵位既,落單之前已經知沙嗲牛同西多係必食 !!所以我地叫左 西多同 沙嗲牛肉炒麵(西多士) 同平時食唔同,佢係落煉奶 身為糖漿派既我黎果下有D SAD 囉但佢個西多真係炸得好好 個脆度話佢係我食過最好食既西多都不為過  ; 係無糖漿差D!!!! (嬲 而依個(沙嗲牛肉炒麵 ) 係個餐牌無架 係坐對面個常客阿叔推介~個炒麵好干身好入味 配沙牛 唔係話好夾 但一D都唔差 但可以做裹menu 響FD面前叫下都幾型總結:西多就真係好好味 一定要叫 其它就...可以留肚 / 想食就叫啦~

咁一於就去一去,位置就響正地鐵出口 過條馬路就到 勁方便~
上到去係自己搵位既,落單之前已經知沙嗲牛同西多係必食 !!

所以我地叫左 西多同 沙嗲牛肉炒麵
西多士