2024-01-12 1886 瀏覽
近排發現一間隱身係工廈入面既衰質法國餐🇫🇷午餐時間都吸引好多打工一族上去食個Lunch我哋最近都去左食下佢哋既Lunch set!!上到去成個氛圍都好高級舒適一啲都唔似係工廈入面🫣-一個Lunch set有餐包,頭盤,主菜同飲品另外仲可以加錢嗌多個甜品!而且而家去到1月30號🗓️只要你係一月生日🎂帶3️⃣位朋友過黎食嘢,壽星就可以免費!-🥢芝麻餐包餐包面頭滿滿既芝麻,好香芝麻味!仲暖粒粒🥰🥢黑醋蘑菇沙律蘑菇,蕃茄仔,沙律菜同炸蓮藕片一齊食都好夾好清新😋 黑醋既酸酸味味好開胃!🥢挪威煙燻三文魚,紅椰菜,小洋蔥(+$30)好開胃既前菜~三文魚配埋椰菜絲同洋蔥絲一齊食,增加口感豐富🤤🥢墨西哥芝士素餡餅 $128餡餅有成4大塊!塊塊入面都有多到爆哂岀黎既蕃茄醬同Mozzarella cheese 🧀 餅皮熱辣辣脆卜卜,芝士都仲拉哂絲😋超正🥢烤焗紐西蘭西冷牛扒(無激素) $228牛扒份量都ok ,熟成度本身望落驚會唔會太熟會韌,但反而好易咬,入口即化既感覺🫶 另外配埋黑松露薯蓉,薯蓉超綿,有些小奶味,搭埋黑松露一齊食勁香!我直接清哂😂 牛扒面頭既配菜都吸滿牛扒既肉汁😋🥢甜品我哋呢個係焙茶芝士蛋糕同荔

近排發現一間隱身係工廈入面既衰質法國餐🇫🇷
午餐時間都吸引好多打工一族上去食個Lunch
我哋最近都去左食下佢哋既Lunch set!!
上到去成個氛圍都好高級舒適
一啲都唔似係工廈入面🫣
一個Lunch set有餐包,頭盤,主菜同飲品
另外仲可以加錢嗌多個甜品
而且而家去到1月30號🗓️
只要你係一月生日🎂帶3️⃣位朋友過黎食嘢,壽星就可以免費!
🥢芝麻餐包
餐包面頭滿滿既芝麻,好香芝麻味!仲暖粒粒🥰

🥢黑醋蘑菇沙律

🥢挪威煙燻三文魚,紅椰菜,小洋蔥(+$30)

🥢墨西哥芝士素餡餅 $128

🥢烤焗紐西蘭西冷牛扒(無激素) $228

🥢甜品
我哋呢個係焙茶芝士蛋糕同荔枝芒果芝士蛋糕,焙茶既茶味都好香濃,甜而不膩,荔枝芒果就比較清甜清新😋

🥢餐飲
可以揀茶/咖啡果啲,我哋就揀左Earl Grey同Breakfast tea 🫖一人一壺,一壺都好多可以fill到2-3杯,一邊食蛋糕一邊飲杯熱茶,完全係享受🤤
咁多野食人均都只係$200左右!
以西餐黎講真係好抵食😋
  • 西冷牛扒