2024-03-10 78 瀏覽
朋友聚會一齊開心食好野生腌鮑魚海蝦新鮮又好入味雞煲有辣有唔辣叫左兩煲, 同之前食過好多汁,用來再加湯水打邊爐既唔同,呢個乾身少少既,我覺得好食d冇甘油膩,大人食得辣既大辣啱啱好, 特別就在唔辣果煲d香草調教得好香好好味,(以前食雞煲唔加辣真係會好難食)好適合一家大細老人家小朋友一齊食,叫兩煲就fit麻辣小龍蝦朋友訂枱時就、預訂左兩斤小龍蝦仔,雖然細細隻但好够味打邊爐朋友訂左條立魚,做刺身又打邊爐,雞湯底淥牛肉羊肉,海鮮都好新鮮有人彈結他咁啱星期五晚第日放假,冇限時大家可以傾耐d偈既餐廳不可多得,原來夜少少9點幾有彈結他有靚女唱歌,有客人興起又可以唱兩首,不過我懷疑呢個客係專業既,聲底厚唱英文歌好似係酒店lounge甘勁,偷影左佢😆🤭服務態度好,朋友仔一齊玩得好放鬆,食得開心❤️🥳
朋友聚會一齊開心食好野

生腌鮑魚海蝦
新鮮又好入味

雞煲

麻辣小龍蝦
朋友訂枱時就、預訂左兩斤小龍蝦仔,雖然細細隻但好够味

打邊爐

有人彈結他

服務態度好,朋友仔一齊玩得好放鬆,食得開心❤️🥳
雞煲 小龍蝦 打邊爐
雞煲 小龍蝦 打邊爐