2016-12-05 586 瀏覽
黎到門前已深深感受到英國風的氣息️裝修擺設到餐具 都一絲不苟 完全配合英國風情環境好舒服 岩同大伙一齊聚餐 悠哉悠哉地享受美食 慢慢地感受到㕑師在open kitchen 用心煮的每一道菜 聞住每一股香味 也是一種小確幸如果黎#oldish 無食過佢呢個冬陰公意粉你就真係白黎呢一個意粉完全會時時刻刻都會掛住佢因爲真係好好味 好滿足呀救命去到最後我哋連d汁都唔放過 一點都無食淨 你又點會估到酸酸甜甜既汁 加上我愛既野菌 之後原隻大蝦等配製呢個具有特色既意粉好令人滿足 好開心 yeah yeah黎到呢度真係驚喜四處 餐牌上見到嶄新極度有創意嘅菜式呢一個係喇沙意粉 同行既係唔食辣 起初好擔心個意粉好辣食唔到😑我係第一次食呢一種風味既喇沙 原來喇沙可以係咁嘅味道架以為喇沙熱湯既食法係最完美演繹到佢地既美味...但經過今次一役 絕對對明白到 原來意粉同喇沙可以係咁天生一對好好食呀 太滿足了!有可能係香港最好食嘅tiramisu!!!濃濃嘅咖啡浸住一個充滿香味嘅奶油wow好幸福牙~而佢哋中間竟然間住令人為之驚喜嘅雪糕🍨而鋪喺上面嘅咖啡粉就正正創就左一個創新tiramisu
黎到門前已深深感受到英國風的氣息️

好令人滿足 好開心 yeah yeah

黎到呢度真係驚喜四處 餐牌上見到嶄新極度有創意嘅菜式

我係第一次食呢一種風味既喇沙 原來喇沙可以係咁嘅味道架

好好食呀 太滿足了!

有可能係香港最好食嘅tiramisu!!!
而鋪喺上面嘅咖啡粉就正正創就左一個創新tiramisu

喇沙意粉