薯條好香松露鹽味 ,但呢間嘢既然主打食牛 ,睇賣相正正常常 ,一入口已經心知不妙 ,一啲牛味都無 我心諗我喺度食緊what..塊牛嘅質素真係仲渣過你平時出街食茶餐廳嗰啲鐵板雜扒餐嗰啲牛..完全無分別..無味無道😨 完全唔知𡁻緊what..有啲位仲要𡁻極𡁻唔爛嗰隻🫠 薯條仲好食過舊扒咩料..😓懷疑薯條先係呢間嘢嘅招牌菜先至啱🤧🫠😢 藜麥菠菜湯 ,唔啱口味..淡茂茂 ,個蟹肉沙律仲大劑 ,完全唔新鮮一上枱聞到一浸異味..唔講仲以為加咗啲鹹魚落去 成浸鹹魚味咁🫠呢日仲要係聖誕節 ,晏晝1點到 ,入去得一枱客食緊..仲心諗點解聖誕節都咁少人嚟食 ,而家知咩事了🙂 咁多like..知咩事. 成間餐廳根本無心做咁嘅價錢勸未食過嘅無謂入去嘥quota🙂(小妹已以身試伏..
薯條好香松露鹽味 ,但呢間嘢既然主打食牛 ,
咁多like..知咩事. 成間餐廳根本無心做
香草平鐵牛扒