2021-01-17 224 瀏覽
由跑馬地開到過黎尖沙咀嘅咖啡店,門面設計已經好靚,又有啲梯級可以坐,有少少外國feel,不過香港始終太逼,有啲太靠近馬路,朋友隻🐶🐶 好驚。如果香港可以俾🐶 入餐廳就好啦Cold Brew 📍$52入口好醇,好香咖啡味 🥰 最特別係佢隻杯入面用咗 whiskey嘅個種斜角度,令溶化速度慢啲,咖啡味就無咁容易沖淡,而且呢個價錢,都算幾大杯 Baked portobello with black truffle📍$98睇相就已經見到佢嘅黑松露炒蛋有幾多,多到倒出黎呀 😋 大啡菇都好juicy,唔只餡料好足,連個包嘅顏色都好用心呀🍔另外個伴碟仲係我最愛嘅番薯薯條黎架Avocado Toast 📍$96牛油果熟嘅程度岩岩好,夠淋身之餘又唔會太生,上面個2隻蛋都係流心架 🍔伴碟都好 colorful,好開心🐶🐶 要坐門口近馬路架

Cold Brew 📍$52

Avocado Toast 📍$96

🐶🐶 要坐門口近馬路架
Cold  brew
Avocado Toast
Latte
Cold  brew
Avocado Toast
Latte