餐廳: 雅 ‧悠蔬食
資訊:

2019-02-21 140 瀏覽
我呢個食肉獸平時食嘢每餐都要有肉,今次有朋友推介話要試吓呢間新嘅素食餐廳,所以我哋約埋幾個女仔一齊去試下食齋,香港好似好少素食餐廳,咁耐以來我都係去過一間,呢間係第二間,我覺得餐廳環境裝修得幾靚,係粉紫色做主題,比較有新派嘅感覺,女仔影相都靚啲我哋叫咗幾款嘢食,夜晚如果set dinner就會比較抵啲不過一個人就未必食得晒,所以幾個share就會好啲我哋食咗pizza,菇扒餐,素食手卷同甜品我比較推薦素食pizza,我覺得Pizza好香白松露味都正,熱辣辣又好香口👍🏻扒餐係兩塊超大菇配薯菜 大菇整到好入味 同個汁都好夾,不錯不錯!最後食埋個甜品😋我覺得咖啡千層班戟好好味,真係值得一試!大家都食到好飽,呢餐有豐富又健康哈哈,我覺得比其他素食餐廳來講做得好得多😃下次會同朋友再去食!
我哋食咗pizza,菇扒餐,素食手卷同甜品
最後食埋個甜品😋我覺得咖啡千層班戟好好味,真係值得一試!
素食pizza
前菜