2023-05-02 156 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕好耐都冇食韓國嘢啦,🤭今次再次同朋友嚟到我最鍾意嘅韓國餐廳,🤩呢度嘅環境真係好有氣氛,😳而且佢嘅背景音樂會播韓國嘅歌,😛餐牌上嘅嘢食都比較正宗,🤭好多韓國地道嘅食物都會食到!🤤一坐低,食返個香蒜蜜糖炸雞,😤呢間餐廳嘅炸雞可以揀辣或者唔辣,🥰都可以揀全份或者半份,🤭如果想食得盡興啲,🤤梗係建議大家揀全份!🤩香蒜蜜糖味道香口,😳而且甜甜蜜蜜真係越嚟越滋味!😚喺韓國餐廳真係要食返個泡菜煎餅先得,🤣啱啱食完炸雞,😝所以食呢個有解膩嘅作用,😌泡菜煎餅味道會有酸酸辣辣嘅感覺,😙泡菜煎餅嘅外皮焦香,☺️有脆口感,😎我同朋友都幾鍾意食!😏雖然呢度有好多飲品選擇,🤣但係我同朋友都係鍾意依度嘅米酒,🤪士多啤梨米酒味道酸酸甜甜,😚酒味嘅感覺唔會好濃烈,😋好啱女生!😛🌕最後MoonMoon好鍾意依間韓國餐廳,因為佢哋嘅嘢食價錢合理,而且份量都好足夠,味道都好正宗!🌕
🌕Hello我係Moon🌕

一坐低,食返個香蒜蜜糖炸雞
香蒜蜜糖炸雞
🤩香蒜蜜糖味道香口,😳而且甜甜蜜蜜真係越嚟越滋味!😚
香蒜蜜糖炸雞

喺韓國餐廳真係要食返個泡菜煎餅先得,
泡菜煎餅

雖然呢度有好多飲品選擇,
🤣但係我同朋友都係鍾意依度嘅米酒,

2023-05-01