2019-03-27 2086 瀏覽
星期二夜晚6:45已到門口,職員話而家冇得拎飛,要排隊等滿坐先開始派飛,完成唔明點解要等滿坐,咁邊個可以先入去呢?明明入面仲有好多位,點解我地齊人仲要係門口等滿坐先可以派飛?結果嘈多兩嘈,比我地入去,都算啦,因為我地滿心歡喜黎試食 $318「特級日本和牛」黎左兩轉「特级日本和牛」都正常的,結果到第3轉已經唔係果d牛,變左「澳洲和牛」點解我會知?因為上星期都有黎呢間打邊爐,上星期就叫左「澳洲和牛」所以好明顯比既牛係次一級,之後同職員講係咪比錯左? 佢都即時話:唔好意思,可能比錯左,而家同你換過佢!最後換出黎都係「澳洲和牛」🤬,之後再同職員理論,佢話呢隻係「特級日本和牛」堅持話只係唔同部位,但我地望落去,食落去都唔係果回事,「澳洲和牛」鞋口好多! 被騙的一餐,唔會再有下次

黎左兩轉「特级日本和牛」都正常的,結果到
第3轉已經唔係果d牛,變左「澳洲和牛」

被騙的一餐,唔會再有下次
特級日本和牛
澳洲和牛