2024-02-19 398 瀏覽
今晚去呢間餐廳食飯 其實都唔係第一次去食 但每一次d牛肉蓋飯 既牛肉都係好韌 之前去食 都係只係幾舊係咁 。今晚去食簡直係離譜 完全無一舊肉係咬得開 ,都算啦 員工態度 差到極點 仲要係個經理 扎辮女人 。一時要限制我邊到坐得 邊到又唔坐得 。大佬丫我呢家係消費者 連坐邊個位都要限制? 個飯 完全食唔到 我叫退錢 佢話唔退 大佬我成個飯吐番出黎 一舊牛肉都無食過 就要比60 蚊 , 佢仲要話今日無人投訴 。我想問佢之前有冇人投訴關我什麼事? 我呢家就投訴 。你唔去正視問題? 真係唔好講丫 你咁既服務態度 我完全食完之後都唔會想回頭 先唔好食物 你咁既態度 你番屋企啦
牛肉蓋飯