Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2019-04-06 265 瀏覽
今日同幾個朋友嚟咗呢間店食韓國嘢呢到叫嘢食係㩒鐘叫待應嘅,仲有usb port可以差電難得幾個朋友齊人食晚餐,就豪不客氣咁叫到成枱都係嘢食先嚟每人一杯西柚燒酒燒酒飲落去先係飲到好fresh嘅西柚味,伴隨嘅就係燒酒嘅酒香 好醒胃麥芽啤酒蝦啲蝦好大隻,外面香脆入面好軟,帶有微微嘅啤酒香都幾唔錯呢盤牛扒係燒好一邊另一邊就放係熱辣辣嘅鐵板上面烤熟,個牛扒好燉好有肉味,唔點醬已經好好食,超級正 啲伴菜我都食咗唔小,諗住中和返冇咁熱氣呢個玉子燒整到好燉滑,好香蛋味,啲芝士好濃好香,蟹子佢都加咗好多入去,食到卜卜聲咁好口感超正個烤雞一舊落去即係食到蜜糖味同小小芝士味,個味甜甜地咁有小小似肉桂,炸雞皮烤得好香脆內裡好juicy, 薯條啱啱炸起都好香脆軟殼蟹炸雞同平時食開嘅日式炸法唔同,個皮係特別香脆,入面亦keep到juicy好香蟹味,而且又唔會太由,勁正呢個海鮮拼盤真係包羅萬有,有炸魚啦,洋葱圈,薯角同麥芽啤酒蝦,不過個人最鐘意都係麥芽啤酒蝦我另外點咗杯椰奶latte, 咖啡配椰子汁個味好特別好鬼死香 鐘意飲椰汁嘅不仿試下總括嚟講呢到啲嘢都算幾抵食因為碟碟嘢都好大盤味道亦好好,另外想提下呢到啲手套係
今日同幾個朋友嚟咗呢間店食韓國嘢
呢到叫嘢食係㩒鐘叫待應嘅,仲有usb port可以差電
難得幾個朋友齊人食晚餐,就豪不客氣咁叫到成枱都係嘢食

先嚟每人一杯西柚燒酒

西柚燒酒

好醒胃

麥芽啤酒蝦

天國的榮耀

啲伴菜我都食咗唔小,諗住中和返冇咁熱氣

芝士蟹子蛋卷

蜜味芝士粉烤雞

, 薯條啱啱炸起都好香脆

炸軟殼蟹

海鮮之盤

鮮椰奶latte

鐘意飲椰汁嘅不仿試下

總括嚟講呢到啲嘢都算幾抵食因為碟碟嘢都好大盤
味道亦好好,另外想提下呢到啲手套係有厚度食完唔會成手油個種,好抵讚

唯一可惜嘅係冇食到冇骨炸雞
因為賣晒