2023-04-08 41 瀏覽
💫黑松露大啡菇牛肝菌意大利飯 外觀不俗,大大隻啡菇置頂 ,配上車厘茄,顏色吸睛菇咬落去都幾多汁😎餡料足夠,松露汁味道都不錯唯獨是飯有點飯粒在裡面,感覺係未熟🫠💫慢煮加拿大豬鞍架配酸梅蛋黃醬 推介呢樣😛😛,可一試好大塊好有光澤的豬鞍架慢煮方式令豬鞍厚切得黎唔會硬,肉汁仲好多🤭個醬用到酸梅醬,呢種酸味令人更開胃配菜有蘑菇,蘆筍條蘆筍條就較細條最底層配有薄薄的薯蓉,呢個配搭都唔錯💫炸魷魚🦑鬚鬚鬚鬚鬚 $78 可能係鬚既關係,整碟都比較細粒魷魚肉幾彈牙,皮算薄脆幾可口伴碟配有檸檬🍋汁&蛋黃醬點埋更滋味🤟🏼飲品整體好過食物😙💕宇治抹茶白朱古力奶 玻璃樽上,配小杯子,外型得意不妨拎多個杯子,同朋友仔一齊分享-抹茶🍵味濃,質感幼滑白朱古力的甜度係可以接受的範圍☕️伯爵茶 好大壺正常earl grey 味唔會話好淡💛💛牛油果🥑香蕉🍌奶昔CP 值高,推 2樣水果都好健康好creamy ,正🥳總括:-打電話book 枱時,職員同我講留枱5分鐘😯-只有現金payment 方法-位置有點遠,旺角站落車都要行接近10分鐘,以地點位置上,食物價錢算貴-用餐只有90分鐘,就快夠鐘職員會提你時間就到,有點趕客feel
💫黑松露大啡菇牛肝菌意大利飯
外觀不俗,大大隻啡菇置頂 ,配上車厘茄,顏色吸睛
菇咬落去都幾多汁😎
餡料足夠,松露汁味道都不錯
唯獨是飯有點飯粒在裡面,感覺係未熟🫠

💫慢煮加拿大豬鞍架配酸梅蛋黃醬
推介呢樣😛😛,可一試
好大塊好有光澤的豬鞍架
慢煮方式令豬鞍厚切得黎唔會硬,肉汁仲好多🤭
個醬用到酸梅醬,呢種酸味令人更開胃
配菜有蘑菇,蘆筍條
蘆筍條就較細條
最底層配有薄薄的薯蓉,呢個配搭都唔錯

💫炸魷魚🦑鬚鬚鬚鬚鬚 $78
可能係鬚既關係,整碟都比較細粒
魷魚肉幾彈牙,皮算薄脆幾可口
伴碟配有檸檬🍋汁&蛋黃醬
點埋更滋味🤟🏼

飲品整體好過食物😙
💕宇治抹茶白朱古力奶
玻璃樽上,配小杯子,外型得意
不妨拎多個杯子,同朋友仔一齊分享
-抹茶🍵味濃,質感幼滑
白朱古力的甜度係可以接受的範圍

☕️伯爵茶
好大壺
正常earl grey 味
唔會話好淡

💛💛牛油果🥑香蕉🍌奶昔
CP 值高,推
2樣水果都好健康
好creamy ,正🥳

總括:
-打電話book 枱時,職員同我講留枱5分鐘😯
-只有現金payment 方法
-用餐只有90分鐘,就快夠鐘職員會提你時間就到,有點趕客feel ,明明餐廳仲有4張吉枱😑,我睇唔出咁既服務要收加1 服務費

💫炸魷魚🦑鬚鬚鬚鬚鬚
慢煮加拿大豬鞍架配酸梅蛋黃醬