2024-03-25 357 瀏覽
難得親戚外地返黎,就打算去間好D 餐廳食中菜。環境方便係ok,但係我哋張枱咁啱喺工作枱後面,非常之嘈!職員放啲杯杯碟碟非常之大聲,好嘈!你放得張枱喺度就應該預咗係要一個良好嘅食飯環境,如果咁差你不如唔好放張枱喺度! 我同個職員投訴咗三次,佢哋先至真係輕手啲!第二,職員(男)態度令到我以為我喺茶餐廳食飯!講完第一道菜之後,佢話 「跟住呢?」 … 簡直就係茶餐廳服務。同埋非常之趕! 我埋單嗰陣啱啱簽完名就即刻抽走。 我已經係食第二轉,都咁趕? 同埋唔識得主動斟茶 (佢個茶壺放咗喺我後面唔喺我張枱上面)太誇張! 食物非常普通! 普遍食物唔夠熱我哋仲叫咗一個牛肉腸,但係實在太普通,普通到根本唔想影相,又唔好食叉燒係好腍,但係有少少唔夠熱 蝦餃好普通 牛肉包 (呢個幾好食胡椒味香)只可以話嗰日食到一肚氣! 餐廳完全對唔住間酒店名,同埋米芝蓮!
難得親戚外地返黎,就打算去間好D 餐廳食中菜。

太誇張!

食物
非常普通! 普遍食物唔夠熱

叉燒係好腍,但係有少少唔夠熱

蝦餃好普通

牛肉包 (呢個幾好食胡椒味香)

只可以話嗰日食到一肚氣!

餐廳完全對唔住間酒店名,同埋米芝蓮!
2024-03-24