呢間一直人氣高企嘅日本過江龍pancake 係下午茶首選🥳其實作為飯後甜品都唔錯😋口感鬆軟嘅pancake食左會有幸福嘅感覺🤩而招牌梳乎厘pancake每日得3個時段限量供應架咋!想試嘅過就mark定個時間黎喇😜.◾️紫薯火山流漿班戟 • $108呢款pancake 比較特別,芝士漿要向上拉先會流落pancake 道,好似岩漿咁視覺十分澎湃🤩粉紫色亦令人食慾大增!兩層pancake中間香甜嘅紫薯蓉,pancake鬆軟得來又唔會都係空氣感,加上濕潤creamy嘅芝士流漿,口感層次豐富💜◾️石板街班戟 • $118 呢款朱古力味嘅pancake口感較厚實,同傳統嘅pancake質感差唔多,食完會有飽足感,配料有果仁,棉花糖,粟子,pancake中間有軟滑嘅吉士夾層,朱古力味突出!🤤
◾️紫薯火山流漿班戟 • $108

◾️石板街班戟 • $118