2020-10-18 754 瀏覽
星期一返工嘅夜晚 感覺特別blue 唯有食啲好嘢啦呢間朋友之前介紹過 終於有機會嚟七點左右嚟到唔算多人 但係入邊都坐滿左一半 餐廳裝修好有外國feel 但係座位感覺就迫左啲 雖然有隔板 但係感覺都坐得有d迫提醒大家!!!! 待應會問你要唔要水 記住答regular water 就ok !! 如果唔係佢地會俾支要收費既水你💧(我地中左伏 支水$4x 味道係唔錯既雖然) Menu一眼睇晒野食方面叫左黃咖哩雞+roti+抄金邊粉咖哩味道唔錯 不過雞就小左d (成碟大概2-3舊到) 另外roti係要另叫Pad thai 正常水平 蝦都多 (4-5隻)野飲唔記得呢個係咩cocktail (coconut xxx?) 朋友叫左杯沙冰既野 都唔錯 餐廳既氣氛其實好好 就算係平日夜晚 都好多gwelo 食食下以為聽日唔洗返工😂不過埋單600到 感覺就貴左小小 野食正常 未算有驚喜 再加上音樂有d嘈 傾計傾到我同朋友把聲都攰
星期一返工嘅夜晚 感覺特別blue 唯有食啲好嘢啦

呢間朋友之前介紹過 終於有機會嚟
七點左右嚟到唔算多人 但係入邊都坐滿左一半

Menu一眼睇晒

野食方面叫左黃咖哩雞+roti+抄金邊粉
泰式黃咖喱雞

泰式虎蝦炒金邊粉

Pad thai 正常水平 蝦都多 (4-5隻)

朋友叫左杯沙冰既野 都唔錯