Happy Friday 就食好d 啦 老細話食 Mexican food 所以就嚟咗呢間試吓佢嘅taco。環境幾好,餐廳分咗兩層,環境開陽,非常舒服適合傾偈。我哋當時12:30到達,但係1:30先上第一道Starter,見到其他客人其實都已經等得有啲鼓醋,好多人兩點都要返公司,有幾台客未食完就離開咗、從來未上菜等咗半個鐘離開咗。我哋當時唔趕時間,所以繼續等。每人嗌左個2-courses-lunch set,我冇事,其他只係分享自己食咗既dishes。- Salsas and Chips: chips跟2個凍sauces, 正常發揮,好食(但係諗明點解要一個鐘之後先上菜)- Taco Trio: 份量幾多,好抵食。三個嘅餡料都好食,但係個皮就太薄、細、淋,成件事食落好分離!- Nachos: 另外叫的,配料份量多令到個Nachos淋哂…

我哋當時唔趕時間,所以繼續等。

Taco  Tori
Nachos