餐廳: BRICK LANE (圍方)
資訊:

晚上嗌左set餐食一開頭就比左兩碗湯飲湯碗都比較大 已經佔左張枱好多位之後比帶子前菜枱面開始好逼 跟住女trainee拎住另一盤啡菇前菜黎 佢埋到黎見到張枱冇咩位就講Oh my god但佢冇諗住等我地飲完湯之後上呢碟starter 而係夾硬放搞到好似逼人快啲食咁😪飲完湯 食完前菜 用完既叉放左係碟上面女trainee埋黎收啦佢就講fork 我地冇理佢繼續重覆大聲咁講 fork fork fork我地話 you can take it away佢先肯收比一支新既叉有咁難咩同埋唔想用過既叉食main ccourse都好正常姐最好笑係 我地食main course 嗌左鴨腿紅菜頭risotto份量都多諗住慢慢食食到一半 碟上係仲有飯同肉 女trainee走黎問我地 are you finish?真係黑人問號?女trainee啲服務態度令我以為去左茶記食飯真係唔會再黎食 同唔會介紹朋友黎食
晚上嗌左set餐食

嗌左鴨腿紅菜頭risotto
份量都多
諗住慢慢食
食到一半 碟上係仲有飯同肉
女trainee走黎問我地 are you finish?
真係黑人問號?

女trainee啲服務態度令我以為去左茶記食飯