La Parrilla Steakhouse

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥩 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐅𝐞𝐚𝐬𝐭 𝐚𝐭 𝐀𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐫𝐢𝐥𝐥𝐚 @ 🌟 La Parrilla Steakhouse《👽食神大媽食牛扒》.💁‍♀️ 圖片展示美食:Steak TartareMelted Provolone CheeseFlat Iron 250gRump Steak 300gGarlic and Parsley Skinny FriesPotato Au GratinCokeTonic Water.👀 大媽難得起午餐時段黎到呢度,當然一定要食午市先會供應嘅LUNCH MENU啦!午餐價錢抵啲,會包括前菜、主菜、配菜,同埋一杯嘢飲。.🐂 首先係「Steak Tartare」,新鮮嘅牛肉切碎得好細,配上鮮味十足嘅調味料同蛋黃,真係好開胃嘅前菜。.🧀 另外就係「Melted Provolone Cheese」,一大兜啱啱出爐嘅Provolone Cheese超級濃郁,融化嘅質地好滑溜,配上一碟新鮮麵包一齊食,絕對係超級邪惡但滿足。.🥩 嚟到正宗阿根廷牛扒餐廳,主菜當然要揀牛扒啦。我哋就揀咗Flat Iron同R
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食:
Coke
Tonic Water

Melted Provolone Cheese

🥩 嚟到正宗阿根廷牛扒餐廳,主菜當然要揀牛扒啦。我哋就揀咗Flat Iron同Rump Steak。Flat Iron質感比較細緻多汁嫩滑。而Rump Steak肉質就較有嚼勁,帶嚟濃郁嘅牛肉風味

Rump Steak 300g

🥔 配菜方面呢就揀咗「Garlic and Parsley Skinny Fries」同「Potato Au Gratin」。薯條肥大,炸得香脆,有少許蒜味,正!「Potato Au Gratin」係層層疊嘅薯仔同芝士烤到金黃香濃,口感較滑軟,個份量堅飽。

Potato Au Gratin

🥤 飲品方面叫咗杯可樂同Tonic Water,有氣嘢飲絕對係同所有嘅牛扒都係絕配。

Coke  &  Tonic  Water

😋 午餐真係好抵呀,每一款菜式都精心製作,大份又好味,有機會可以黎試吓呀!

📍 中環雲咸街77號嘉兆商業大廈1樓
☎️ +(852)2637-8555