2020-10-15 2280 瀏覽
同呢個朋友對上一次食炸雞已經係年頭既事轉眼間,朋友翻左黎香港都快要一年所以,今日我地決定又食炸雞,細數翻今年發生既事-一講起炸雞⋯又好feel好坐既餐廳我地二話不說選擇outdark-就係鍾意呢度坐得好舒服,好有私隱度,同隔離枱相當有距離,然後餐廳都好有佈置好有感覺--我地兩個人 唔敢點太多 今晚打算全肉晚餐☺️兩人點咗一份normal size 豬腳$238一上枱⋯我同友人都呆左 好 ! 大! 份! 真係normal size? 兩個人點食得哂😟😟😟我地甚至忍唔住問staff呢個係咪真係normal size😂呢個燘豬腳相當夠味肥瘦均秤,由於我好鍾意食皮,所以一見到豬腳既皮簡直係心心眼!膠原蛋白補起來~~而豬腳下層有腌製過既酸菜,旁邊有生菜邊食豬腳,邊食菜,既開胃,又可以解膩🤤🤤雖然食到最後,係真係食得哂😂(因為我好大個胃,但真係10成10飽,食多一件都唔得了)-話明今日黎食炸雞 🍗主角到了!香蒜蜜糖炸雞拼醬油炸雞😛$192大愛!水準依然👍🏻👍🏻炸到熱辣辣,外脆內軟,雞肉質地嫩口唔乾身,口味方面最愛既都係香蒜蜜糖味甜炸雞完全正中我胃口😌我相信呢鋪炸雞癮忍久不久都要黎outdark釋懷~
同呢個朋友對上一次食炸雞已經係年頭既事
轉眼間,朋友翻左黎香港都快要一年
所以,今日我地決定又食炸雞,細數翻今年發生既事
一講起炸雞⋯又好feel好坐既餐廳
我地二話不說選擇outdark

我地兩個人 唔敢點太多 今晚打算全肉晚餐☺️
兩人點咗一份normal size 豬腳$238
一上枱⋯我同友人都呆左

呢個燘豬腳相當夠味
而豬腳下層有腌製過既酸菜,旁邊有生菜
邊食豬腳,邊食菜,既開胃,又可以解膩🤤🤤
雖然食到最後,係真係食得哂😂
(因為我好大個胃,但真係10成10飽,食多一件都唔得了)

豬腳

話明今日黎食炸雞 🍗
主角到了!香蒜蜜糖炸雞拼醬油炸雞😛$192
大愛!水準依然👍🏻👍🏻
炸雞完全正中我胃口😌
我相信呢鋪炸雞癮忍久不久都要黎outdark釋懷~

我地仲要見到蕃薯芝士條忍唔住加點埋
薯角同薯條既份量都好多