2024-04-07 542 瀏覽
係平台優惠訂$898 2位,本以為山長水遠過嚟搵食,看到全埸都很多人好熱鬧,應該都有好感的。第一站當然係去取我至愛的凍龍蝦,擺得齊齊整整,望落去感覺好好,誰知道一句冷冷冰冰道來:每人每次只可以攞半只,自然好快望了一望,原來是位着住一套廚師制服的哥哥企係旁邊負責拑龍蝦比客人的。我都不上心。但當我再去攞第二次,我話我只要龍蝦,不要龍蝦鉗(因2者是分開的)他就好強硬咁講:一定要㗎,我同佢講我唔要龍蝦鉗(因龍蝦鉗完整一只無裂開,好難剪)佢又一句:你攞去比隔離食啦,唔食就放係枱上面啦😡😡😡😡咁良費?🤬🤬🤬唉我只吃了一只就無攞了😫😫有些激氣·今時今日的確生意難做,但服務質素標準真的要改一改,否則難以再留住客人返轉頭。今次的評分我亦不能因佢一人而被寫成劣評的。Ok啦😃
2024-04-06
用餐優惠