尋尋找找為何都找不到🎤 竟然有間餐廳叫AGA🤣 仲要喺可以朝啡夕酒嘅restaurant and bar💁🏻‍♀️ 嘢食同咖啡都有驚喜🥳室外位置勁chill好靚😚 闊落到完全唔覺得自己係厚福街🤟🏻 呢日仲要勁好天氣超舒服💕❣️石斑魚柳海鹽墨魚麵 $138石斑魚皮有兩大塊煎得香脆🐟 魚肉實淨仲要醃得入味好鹹鮮 認真抵食呀‼️仲要唔係平時食墨汁麵咁會搞到好lea hea👄 呢個墨魚麵係本身個麵已經加咗墨汁🦑 麵條亦都好煙韌同普通意粉差不多😛配料係蘆筍 菇 洋蔥🧅 廚師推介 食得辣加少少辣會更好食🌶️ 整體真係非常推薦‼️❣️冬陰公虎蝦紐西蘭青口鑽石大硯天使麵$128由於麻麻哋青口 廚師肯將佢轉做帶子 好加分💕平時食開配意粉 天使麵就更加索味不過冇咁有口感🍝冬陰功醬汁酸酸辣辣 非常開胃 配上蝦 大蜆 帶子好鮮味🦐 夏天食一流🔥❣️咸蛋黃單骨雞翼 $88呢度嘅鹹蛋黃唔會太油膩太重口味✅ 可以清盤💁🏻‍♀️ 雞翼炸得香脆裹滿鹹蛋黃醬汁 配以少少沙律 作為小食一流🐣❣️Din Lo $68Signature咖啡 用咗蜂蜜 espresso 粉紅岩鹽奶蓋🤩 係我飲過最好飲嘅奶蓋咖啡☕️ 誠意推薦🤟🏻造型好可愛 似一杯

❣️石斑魚柳海鹽墨魚麵 $138

❣️冬陰公虎蝦紐西蘭青口鑽石大硯天使麵$128
由於麻麻哋青口 廚師肯將佢轉做帶子 好加分💕
平時食開配意粉 天使麵就更加索味不過冇咁有口感🍝

❣️咸蛋黃單骨雞翼 $88

❣️Din Lo $68
造型好可愛 似一杯甜品酒🍷 奶蓋超級出色絲滑細膩 豐富嘅cream cheese 如果出面手搖店做到呢個水準一定爆紅‼️😛
下面嘅Espresso應該加冰🧊同蜂蜜🍯搖過唔會太濃苦 配上奶蓋超好飲‧⁺◟︎( ᵒ̴̶̷̥́ ·̫ ᵒ̴̶̷̣̥̀ )

• 香煎石斑柳扒墨魚麵
  • 冬陰公虎蝦紐西蘭青口鑽石大硯天使麵