本身以為依間都係普通打卡餐廳但真係好有驚喜首先,食物質素好高,特別係千層麵,外脆內軟,裏面有茄子好入味好夾。另外特別想讚賞嘅係服務,因為今晚係同朋友慶祝生日,估唔到佢哋會送一個巴斯克芝士蛋糕俾我哋,個伴碟仲要好靚,重點係我想講: 就算係一個送嘅蛋糕都真係好好味,裏面有麻糬,而且成個芝士蛋糕從質感或者味道方面都做得好好。老闆娘最後仲送多兩杯嘢飲俾我哋,好有笑容,由係咁幫我哋影好多相留念,所以呢個真係好值得推介嘅餐廳,從來未心情滾動到要即刻寫食評推介🥹🧡因為香港而家實在太多都係得個樣,但係質素同服務好差嘅餐廳,依家真係近年嚟試過最好嘅餐廳🧡唯一爭少少就係個環境好多人好嘈,座位同座位之間距離到好窄
本身以為依間都係普通打卡餐廳
但真係好有驚喜