2022-09-26 732 瀏覽
今日嚟到MegaBox行街,嚟到全香港數一數二好食嘅正宗德國豬手餐廳The Salted Pig度食午餐,原本諗住試佢個lunch set,但原來只係星期一至五先有,好在而家餐廳做緊優惠,申請會員可以即時有八五折,同埋餐廳空間感好大,地方闊落亦都非常適合一大班朋友一家大細嘅家庭嚟食!當然食物水準都高既,雖然價錢唔平,但一定值回票價!餐廳環境舒服,店內客人不多,侍應服務態度良好,特別安排沙發位置俾我哋坐。手撕豬肉配墨西哥芝士蕃茄莎莎牛油果純素芝士薄脆 $158呢個粟米片價錢都幾貴,但係佢個手撕豬肉個醬汁幾特別,手撕豬肉鹹鹹甜甜,肥而不膩,令人食指大動!配上牛油果他他醬,中和番個香濃肉味,岩岩好!推介推介!招牌德國鹹豬手 $308 for two重頭戲當然係佢呢個德國豬手🐽啦!豬手個皮炸到鹹鹹香香,口味濃郁,豬肉原汁原味油而不膩,質地爽嫩,配上香脆可口嘅豬皮簡直一流,配菜就一般般甜薯淋左無咁好食,呢個係二人份量嚟嘅,岩岩好唔會太膩,好好食好滿足!餐廳而家做緊優惠,註冊會員主餐牌即時享有八五折。

手撕豬肉配蕃茄莎莎牛油果醬車打芝士粟米片

手撕豬肉配墨西哥芝士蕃茄莎莎牛油果純素芝士薄脆 $158

招牌德國鹹豬手

招牌德國鹹豬手 $308 for two

餐廳而家做緊優惠,註冊會員主餐牌即時享有八五折。

2022-09-26
手撕豬肉配蕃茄莎莎牛油果醬車打芝士粟米片