哇,今次嚟到這家店真係一個意外嘅驚喜🎉!第一口嘗嘅Classic Carbonara,啲意大利粉烹煮到啱啱好,吸收咗啲芝士同蛋嘅香濃,每啖都咁香口,真係滑溜溜嘅口感,講真,我差啲忘咗自己喺香港!卡邦尼醬汁入味得嚟又唔會太膩,啲風乾豬頰肉更加係畀我啖啖肉嘅滿足感,鹹香中帶嘅脆口感,食落真係得意添!🥓再點咗個Sunset Egg Benedict,學問喺細節上啊🍳!班尼蛋嘅蛋黃流到外邊,搞到件Focaccia麵包伴上紅菜頭蓉成咗一場視覺同味覺嘅盛宴。荷蘭醬同沙律菜一齊嗌,口感混合得好有層次,清新得嚟又唔失豐富。真心推介!當然,點解少得甜點嚟完美收尾呢?🍰呢個Earl Grey Burnt Cheese Cake,外層微焦配上滑順嘅內餡,伯爵茶嘅香氣好似舞龍一樣喺舌尖打轉,美味到停唔到口呀!講到飲料,店裏嘅Latte 🥤就真係有嘢講,一啖咖啡入口那種細膩滑順,簡直係暖笠笠嘅擁抱,還記得嗰拉花圖案,美得想立即打卡!行過東街,親試親加嘉讚,記得要過嚟感受下,饞涎欲滴嘅經驗呀。這家店嘅每一款菜式都透著滿滿嘅誠意同熱情,真正將平民化美食嘅魅力完美展現。👍🍴