餐廳: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
資訊:

2019-05-16 89 瀏覽
高水準高品質的西餐, 嚟到旺角想找一達舒適自在的 地方食個午餐.top 商場都有幾多選擇, 呢個商場平日比較靜頂樓的食肆人流都唔算多, 今日就去咗最頂層的一間西 餐廳餐廳座位非常舒適, 冷氣夠曬 涼快。餐廳的服務員 跟足西餐的儀式。我哋叫咗個西班牙黑毛豬拼薯菜, 首先啲薯條並非現成薯條, 而係原隻薯仔批出來的食落薯蓉味濃烈。之後就到過西班牙黑毛豬, 份量都幾多下總共有兩塊, 西班牙黑毛豬肉 嫩滑 , 咬落豬肉味豐富。煙三文魚拼西班牙八爪魚, 伴碟還有很多蔬菜。煙三文魚包到好似朵花咁靚, 西班牙八爪魚非常爽口。算係用心製作,勝價比高的一間餐廳。_

top 商場都有幾多選擇, 呢個商場平日比較靜

頂樓的食肆人流都唔算多, 今日就去咗最頂層的一間西 餐廳

餐廳座位非常舒適, 冷氣夠曬 涼快。

餐廳的服務員 跟足西餐的儀式。

煙三文魚拼西班牙八爪魚, 伴碟還有很多蔬菜。
煙三文魚包到好似朵花咁靚, 西班牙八爪魚非常爽口。

算係用心製作,勝價比高的一間餐廳。

_
西班牙黑毛豬