2023-12-12 1525 瀏覽
《尖沙咀美食/中環美食 La Vache🇫🇷》.🧒🏻四眼仔生日想食牛扒,所以就食豪啲🥳帶佢去試下好多人都讚嘅𝗟𝗮 𝗩𝗮𝗰𝗵𝗲😚🔹牛扒𝗦𝗲𝘁🥩 ($𝟯𝟵𝟴 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻)[𝗜𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲: 法包、沙律、任食薯條🍟、牛扒].牛扒建議大家嗌𝗠𝗲𝗱𝗶𝘂𝗺 𝗿𝗮𝗿𝗲🥩四眼仔覺得𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂𝗺 𝗿𝗮𝗿𝗲會冇咁韌🧒🏻而且會肉汁會比較多😚薯條係任食😍新鮮炸起熱辣辣好脆🥳不過要比較嘅話,個人會鍾意𝗧𝗼𝗽 𝗯𝗹𝗮𝗱𝗲嘅黑松露薯條多啲,會更加香口🥳我地都麻麻地法包😂因為本身就唔鍾意食咁硬嘅包😂沙律有啲nuts喺上面,加埋酸酸甜甜嘅醬汁幾開胃🥗我地係即慶想食牛扒,所以冇預約到,但都好好彩有位俾我哋😍店員會留你電話號碼,當有位嘅時候就會打電話俾你,我地都只係等左𝟭𝟬分鐘就有位了🥳(當日係星期六)仲要個位係沙發位🥳🥳.之前同店員講左係慶祝生日🎂好𝗦𝘂𝗿𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲𝗱佢哋居然最尾送左𝟮 𝘀𝗵𝗼𝘁𝘀蘋果汁😂仲要播埋法文生日歌😍評分♡👅味道:8/10👀回頭率:8/10🤙🏻性價比:7/10♕ 加一服務費‼️‼️
《尖沙咀美食/中環美食 La Vache🇫🇷》

🔹牛扒𝗦𝗲𝘁🥩 ($𝟯𝟵𝟴 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻)
[𝗜𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲: 法包、沙律、任食薯條🍟、牛扒]

評分♡
👅味道:8/10