2024-05-13 87 瀏覽
爸爸一向都至鍾意打邊爐,不過因為要照顧小朋友限時食唔方便,同埋坐位通常都比較迫,所以後來就已經好少去,最近有朋友介紹旺角有無限時任食火鍋,而且環境闊落舒適,就襯住爸爸放假一齊去試下 第一次食我地就揀SET Ⓑ,可以任食Prime Grade 安格斯牛頸脊 / Prime Grade 美國安格斯牛肉 / 西班牙伊比利亞黑毛豬 / 西班牙無激素雞豬肉片湯底方面一共有19款可以選擇,每款都湯底都各有特色,今次就揀咗藥膳椰子雞 拼 麻辣鴨血凍豆腐鍋,材料豐富,湯底味道濃郁,係極少數打邊爐可以唔需要用醬料都覺得好好味 食物方面除咗指定肉類,仲有多款海鮮、蔬菜同大量火鍋配料選擇,媽媽特別私心推薦三星蔥熔岩醬貢丸、魚雲同埋海蝦,海蝦係超鮮甜,係連小朋友都爭係咁話要食自助區有多款冷泡茶、汽水、飲品提供,最後每人都可以揀一款Häagen-Dazs、Mövenpick、Dreyers、Kitkat 等雪糕 整體性價比高,地方寬敞舒服,仲可以無限時慢慢食,希望再試埋其他特色湯底

自助區有多款冷泡茶、汽水、飲品提供,