餐廳: SP_CE cafe & lounge
資訊:

2024-01-10 644 瀏覽
呢間有戶外座位既Cafe, 對住內街好寫意😍 食物選擇都幾多, 價錢合理而且高質, 絕對值得一試😊黑松露二人餐 🍄 ($498)✨黑松露醬配炸薯條薯條即叫即炸熱辣辣好新鮮, 配埋濃郁黑松露醬好好食🥰✨意大利黑松露雜菌鮮蛋意粉手工蛋意粉有陣陣蛋香不過質地會偏硬身, 加埋濃濃黑松露既味道同雜菌更加有口感😋✨意大利黑松露醬炒滑蛋貝果呢度最出名既一款bagel, 濃郁黑松露既滑蛋好似瀑布咁覆蓋住烘到脆脆地既Bagel, 真係不槐為鎮店之寶🤩海鮮二人餐🐟($498)✨煙熏三文魚凱撒沙律煙三文魚唔會太鹹, 配上落左醋既沙律幾開胃😚✨墨汁魷魚鮮蛋意粉黑色既墨汁意粉帶啲蒜香幾惹味, 仲有大大舊既魷魚圈好正😄✨蟹肉牛油果他他貝果滿滿既蟹肉醬舖左係沙律菜上面再夾埋bagel 一齊食又幾夾喎😋越南春卷🫔($78)
新鮮炸起既網狀紋春卷好鬆化, 餡料滿滿, 冇諗過係cafe都會食到咁出色既春卷🤤水牛城雞翼🐓($88)雞翼色澤好靚, 食落辣辣地幾惹味, 仲有大量既沙律菜同車厘茄做伴碟😋呢兩個set 都會跟兩杯飲品同甜品, 店主仲好好人咁送多左件甜品俾我地, 而我地既是日甜品係焦糖芝士蛋糕, 面層既焦糖燒到剛剛好

黑松露二人餐 🍄 ($498)
✨黑松露醬配炸薯條
薯條即叫即炸熱辣辣好新鮮, 配埋濃郁黑松露醬好好食🥰

✨意大利黑松露雜菌鮮蛋意粉

✨意大利黑松露醬炒滑蛋貝果

海鮮二人餐🐟($498)
✨煙熏三文魚凱撒沙律
煙三文魚唔會太鹹, 配上落左醋既沙律幾開胃😚

✨墨汁魷魚鮮蛋意粉
黑色既墨汁意粉帶啲蒜香幾惹味, 仲有大大舊既魷魚圈好正😄

✨蟹肉牛油果他他貝果

越南春卷🫔($78)

水牛城雞翼🐓($88)

呢兩個set 都會跟兩杯飲品同甜品, 店主仲好好人咁送多左件甜品俾我地, 而我地既是日甜品係焦糖芝士蛋糕, 面層既焦糖燒到剛剛好, 芝士蛋糕好幼滑😚
2024-01-08
  • 意大利黑松露醬炒滑蛋貝果