2023-05-29 74 瀏覽
朋友介紹尖沙咀一間日式料理, 勝價比都唔錯, 當然要試下啦。 (5⭐️最高) 週末放鬆二人餐整體(5⭐️)三點刺身盛當中有三文魚二切,油甘魚二场,八爪魚二切。 我最喜歡當中既三文魚, 可能係腩位, 特別香滑有魚油甘香味。 ✅推介-鰻魚牛蒡炸蝦卷當中有牛蒡、肉鬆、炸蝦, 而表面有鰻魚。 好正呀, 大大件, 用料十足😍, 滋味😋鰻魚柳川陶板燒配日本珍珠米🤩好特別, 用板燒鰻魚, 配上滑蛋。 大大厚實鰻魚, 真係好正。 珍珠米上配有紫菜碎粒等用黎送飯食。 so yummy . 黑松露忌廉石鍋跟烏冬配吉列豬扒定食💕好香既黑松露, 配上忌廉及香滑烏冬, 加上利用石鍋煮香, 好野味。 大大件炸至脆口既豬扒。 真係好滿足呀🥰甜品-雪糕其實午餐都非常豐富, 但再加上一球cookie n cream 雪糕, 真係好滿足呀~🥰

週末放鬆二人餐整體(5⭐️)
三點刺身
三點刺身盛