2023-07-05 120 瀏覽
【米気】之前聽朋友講話覺得好食,咁啱又唔使排隊,所以就黎試吓呢間日本定食,結果係出乎意料幾好食!⭐️醬油蛋魚籽飯 $22想講呢個飯好好食!佢係用日本越光米,撈埋醬油蛋同埋魚籽👍🏻 鍾意食醬油蟹飯嘅朋友仔應該都會好鍾意😂⭐️月見博多地雞團 $48外面煎到有少少金黃色,加埋啲偏甜嘅醬好juicy,送飯一流!⭐️牛肉壽喜燒 $48啲牛肉索左啲壽喜燒汁嘅甜味,又係勁啱送飯⭐️蔥燒厚切牛舌 $36牛舌有大量蔥蒜,重口味嘅朋友仔應該會覺得好正😆 幾好食不過有少少油🤏🏻⭐️明太子雞翼 $38⭐️松葉蟹薯仔沙律 $26⭐️帆立貝裙邊海藻沙律 $26小編覺得薯仔沙律一般,反而裙邊海藻沙律唔錯,幾爽口⭐️蜜柑白王 $30本身想試佢個米氣雪糕,點知嗰晚冇晒,所以就叫左呢款試下,正正常常,想試雪糕多啲。仲有啲冇寫嘅,就即係真係冇乜印象😂小編兩個人食埋單4百幾,性價比唔算特別高,但係嘢食質素唔錯,尤其係個飯!同埋佢都幾多選擇,可以自由配搭,覺得唔使排隊嘅話可以一試!😆
【米気】

⭐️醬油蛋魚籽飯 $22

⭐️月見博多地雞團 $48

⭐️牛肉壽喜燒 $48
啲牛肉索左啲壽喜燒汁嘅甜味,又係勁啱送飯

⭐️蔥燒厚切牛舌 $36

⭐️明太子雞翼 $38

⭐️松葉蟹薯仔沙律 $26
⭐️帆立貝裙邊海藻沙律 $26
小編覺得薯仔沙律一般,反而裙邊海藻沙律唔錯,幾爽口

⭐️蜜柑白王 $30

仲有啲冇寫嘅,就即係真係冇乜印象😂

醬油蛋飯
醬油蛋飯