2024-03-16 209 瀏覽
平日夜晚到訪 餐廳好大 但入座率得2成 所以坐得好舒服有set dinner選擇 食set比較抵 二百幾就有頭盤+主菜+甜品 但因為款式唔太岩 所以我哋選擇單點 openrice 訂座有8折我地點了三款食物Slow-cooked crackling pork belly - 所有配菜都好好食 好有誠意 反而豬腩肥的比例太多 所以好膩Chicken florentine orecchiette - 青醬貓耳朵個青醬汁有驚喜 好濃好好味 雞肉就一般Impossible burger - 薯條份量好多 新鮮炸起 本身一上枱見到塊肉睇落好乾 點知食落juicy 外邊煎得焦脆 醃料亦都醃得好好整體來說 食物質素算高 但服務方面就有待改善
平日夜晚到訪 餐廳好大 但入座率得2成 所以坐得好舒服
我地點了三款食物