💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️最近遇到一間隱世高質酒吧 aga店內分室內及室外座位,今次夜晚嚟到,室外有藤椅木桌,掛住閃閃燈泡,滿滿浪漫氛圍🫶🏻🥰❥食物有驚喜🤩🝮芝士松露薯條[$98]細身薯條炸得香脆,松露香氣飄逸🐿️,仲有芝士加持,食唔停口🤭😅.🝮aga芝士蒜蓉包|龍蝦汁[$68]一攞上手已感覺到內脆外軟,芝士🧀蒜蓉味濃,配以🦞龍蝦汁,錦上添花🌸.🝮咸蛋黃單骨雞翼[$88]單骨雞翼,可食得有儀態啲🙌🏻😛咸蛋黃滿佈雞翼主體,食完味道在口腔內蕩漾💛正.🝮aga冬蔭公大硯[$108]大硯鮮味,冬蔭公湯底酸酸辣辣,係惹味之選🤩.❥cocktails 又調得好飲🍸🍹🝮Cooler [$108]Vodka|Cucumber|Lime|Apple|Soda Water|Lychee由青瓜、荔枝、蘋果三款生果調整而成,估唔到又幾夾🙌🏻😽.🝮May Made [$138]Monkey Shoulder|St-germain|White pepper|Pampelle|Leomon juice|Orange water|CO2🍊賣相靚靚,酸度比前一杯略高,味道清新🫶🏻.💁🏻‍♀️💁🏻‍♂️喜歡指數:❤︎︎❤︎︎❤︎︎❤︎︎❤︎︎🈵

💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️最近遇到一間隱世高質酒吧 aga

❥食物有驚喜🤩
🝮芝士松露薯條[$98]

🝮aga芝士蒜蓉包|龍蝦汁[$68]

🝮咸蛋黃單骨雞翼[$88]

🝮aga冬蔭公大硯[$108]

大硯鮮味,冬蔭公湯底酸酸辣辣,係惹味之選🤩
❥cocktails 又調得好飲🍸🍹
🝮Cooler [$108]

由青瓜、荔枝、蘋果三款生果調整而成,估唔到又幾夾🙌🏻😽
🝮May Made [$138]

🍊賣相靚靚,酸度比前一杯略高,味道清新🫶🏻
2024-01-14