Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-11-01 65 瀏覽
今日同老公去咗兆萬中心食韓國嘢,木系裝修配少少灰色坐位,我哋坐窗口卡位坐得好舒服😌佢哋個Menu有好多選擇,每次去都可以試吓唔同嘢,Weekday 平日去食Lunch 好抵全單7折優惠👍🏻💛街頭霸王💛估唔到老公話想食下炸嘢,咁就叫咗呢個炸物拼盤,裡面有炸餃子、紫菜卷、芝士條、蔥絲、辣椒、無骨雞,全部都炸到熱辣辣脆卜卜,點埋佢地配嘅2 款醬都好好食,我哋第一次成隻辣椒🌶️食,原來食落幾甜而唔係辣㗎😚我最鍾意個炸餃子(裏面係泡菜洋蔥韓式粉絲餡),老公就最喜歡炸紫菜卷。💛玫瑰牛肉炒年糕💛在上面的烤牛肉食落帶點甜,仲有塊個脆米,年糕醬很濃而又不辣,仲有好多芝士可以拉絲,唔同形狀的年糕全部食落去都好煙靭,每件都沾滿醬汁好正。💛空軍部隊鍋(雞塊)💛我哋揀咗醬油味湯底,清清地唔辣,鍋裡材料豐富,除咗雞塊仲有午餐肉、腸仔火腿,另外有菇類、韓式年糕、蘿蔔、蛋豆腐等,最後配個辛辣麵,呢個真係食完超級滿足☺️💛飲品:💛🍹蜜瓜沙冰🍹洛神花茶杯沙冰顏色好靚,好濃郁嘅密瓜奶味道,好似飲緊蜜瓜雪冰咁同埋不會太甜幾好飲。老公鍾意飲洛神花茶酸酸地解膩。另外真係幾鍾意呢度的員工,好有禮貌同埋面帶笑容好nice ,客人有咩需要

💛街頭霸王💛

💛玫瑰牛肉炒年糕💛

💛空軍部隊鍋(雞塊)💛
空軍部隊鍋(雞塊)

💛飲品:💛
🍹蜜瓜沙冰
🍹洛神花茶

另外真係幾鍾意呢度的員工,好有禮貌同埋面帶笑容好nice ,客人有咩需要舉一舉手就會好快過嚟幫你好有energy 👍🏻
2023-10-26
玫瑰牛肉炒年糕
空軍部隊鍋(雞塊)