2023-08-15 128 瀏覽
同朋友食完飯, 仲想傾下緊,所以係附近揀左間飲野。星期一去所以唔洗等位,聽聞仲有間vip room c 可以唱K , 但我地無去,就坐係出面,環境好舒服我地叫左三杯signature 三杯都好好飲。藍色果杯 : blueming: 個波三秒就會消失要捉緊時間白色果杯: Kumo signature: 因為佢地想方便客人食,所以由塊雲變左燒棉花糖,味道好夾,creamy taste cocktail 藍莓果杯:Sweet but dangerous: 我諗dangerous 係因為佢係三杯入面酒味較重,酒味奶蓋面即酒餐廳有好多特式非常cocktail , very ig able 聽待應講佢地定期會有special menu , 而家仲係summer special , 會係帶甜同夏日風味多啲。 Overall so nice , hope to go again !!!
同朋友食完飯, 仲想傾下緊,所以係附近揀左間飲野。

,環境好舒服

我地叫左三杯signature
三杯都好好飲。
藍色果杯 : blueming: 個波三秒就會消失
要捉緊時間

2023-08-14
$150 (宵夜)
生日