黃埔愈開愈多新餐廳,終於開左間高質燒肉🥩位置方便仲幾好食😋當晚我地叫左個Set 宴,加個黑毛和牛西冷。其實本來我地想直接叫個set雅,可以試多D 我地想食嘅黑毛和牛,但因為裡面有一碟內臟,而我同朋友都唔食內臟,店員都堅持唔換得同價嘅肉類🫥最後唯有放棄。如果餐廳可以變通小小我覺得會更好,始終我唔食內臟嘅客人一定有,呢點我個人認為需要改進🤔講番個燒肉,我最中意就係個黑毛和牛西冷😋脂肪分佈好好🤤店員都燒得岩岩好,一入口就充滿好香嘅牛油香味,勁滿足🥰而SET 嘅牛同雞都好唔錯,特別滿意係腹柳小排🥩無和牛西冷果種入口即溶,但口感比軟實在,肉質都幾嫩👍🏻總括而言想食高質燒肉呢間係唔錯嘅選擇👌🏻CP值都中高,如果餐廳可以唔好太死板就更好啦😆
黃埔愈開愈多新餐廳,終於開左間高質燒肉🥩位置方便仲幾好食😋

黑毛和牛西冷

黑毛和牛西冷