招聘中
薪金面議
14天前
$17,000-$21,000
月薪 (面議)
晏就約咗幾個friend 係南華會碌ling🎳打完之後朋友話想去飲杯嘢,就去咗入面有間西餐廳叫inn side out😋餐廳好特別,會免費提供無限量花生俾我哋食🥜🥜仲有一個習俗,就係食完啲花生殼直接可以掉落地,所以餐廳真係literally 成地花生🤣🤣🤣👀👀Shrimp Toast $130飲嘢又點可以唔叫啲snacks 呢?呢間餐廳食物嘅份量都幾大,蝦多士嘅size 係平時嘅一倍🤩多士炸得超脆,但又唔會過咗火,上面嘅蝦膠好夠味,上軟下脆,熱辣辣食好香口🤤🤤Onion Rings $55啲洋蔥圈好似俾多啦A夢嘅放大電筒照過,大到好似手鈪咁🫣洋蔥圈外皮炸到卜卜脆,入面嘅洋蔥好甜,外脆內軟,一啲都唔dry,點埋個醬汁食,仲正👅Sweet Potato Fries $55比起薯條,我更鍾意食蕃薯條,感覺上好似冇咁熱氣,健康得嚟又可以食香口嘢😝佢呢度嘅蕃薯條應該係人手切,唔似出面個啲每條都一樣size,大大小小反而有唔同口感,想食脆啲又有,淋啲都有,滿足哂所有人嘅口味🙋🏻‍♀️點埋隔離嘅沙律醬,鹹鹹甜甜仲好食😋Spaghetti and Meatballs $125本來以為只係普通嘅番茄肉丸意
Shirmp Toast

Shrimp Toast $130
Onion Rings

Onion Rings $55
Sweet Potato Fries

Sweet Potato Fries $55
Spaghetti and Meatballs

Spaghetti and Meatballs $125
本來以為只係普通嘅番茄肉丸意粉,但原來一啲都唔普通😲佢嘅肉丸比平時出面食嘅大粒,同埋應該係用手打,肉味好濃,咬落去係會有鬆化嘅感覺,意粉煮得好彈牙🍝然後個番茄醬先係精髓,酸酸甜甜,我地最後係差啲想lam埋隻碟嘅醬🤣🤣🤣❤️❤️👅👅
Spare Ribs 1/2 Slab

Spare Ribs 1/2 Slab $168
朋友諗住搬碟ribs 埋嚟嘅時候太大力,全部薯條飛哂落枱🤣🤣🤣🤣見唔見到枱面上可憐嘅薯條,我地一條都食唔到🫣言歸正傳,佢呢度嘅豬肋骨醃得好入味,望落好似淨係得好大舊骨🦴但其實切開之後仲有勁多肉🍖同埋因為啲肉痴住骨,所以特別淋,隔離個碟野菜沙律配咗個酸酸嘅汁,食落十分開胃😋
打完保齡可以食餐咁好嘅,真係好滿足,我會多啲過嚟南華會,咁就有藉口再食了🤪🤪
2023-08-13
Shirmp Toast