2019-07-29 546 瀏覽
朋友介紹我有間新既西餐廳幾好食而且係我屋企附近所以就諗住同屋企人一齊去試試啦一入到去餐廳環境比人感覺好舒服 藍白色既配合令到視覺效果唔會好單調乏味之餘又舒服我同屋企人睇左一陣餐牌就有waiter主動過黎介紹下有咩新菜式同埋有咩好食 佢地介紹左個燒日本鮑魚配墨魚汁燴義大利飯同埋蘋果木煙燻美國野雞 聽個waiter講野雞係真係野生飼養既雞黎要自己親身去捉先得而唔係我地平時食開果d農場飼養既雞d waiter有禮貌之餘會考慮到我地人數而介紹我地食乜唔會逼我地叫好多嘢食 抵讚!我同屋企人到最後叫左個鮑魚義大利飯、煙燻野雞、5成既牛腹肉、心太軟同埋梳乎厘個燒日本鮑魚配墨魚汁燴義大利飯冇介紹錯!勁好食但可惜有d漏所以食剩左少少不過佢鮑魚煎過所以好香而且墨魚汁味好重!食到我同我d屋企人成嘴都黑曬而蘋果木煙燻美國野雞真係冇得輸 個肉質完全同我地平時食開既農場雞唔同 當佢一上既時候waiter幫我地由個爐移過去個碟到果時超級壯觀 d煙噴出黎果下十分值得影相但可惜我遲左一步私心推薦野雞牛腹肉煎得好靚 一食落去又唔會好肥 係食完會想繼續再食果種真心超級好食最後甜品心太軟同梳乎厘waiter同我地講要等25-

最後甜品心太軟同梳乎厘waiter同我地講要等25-30mins左右但我地都覺得值得等 個心太軟一上既時候係佢仲熱辣辣既時候食佢d朱古力醬真係超級正梳乎厘除左有一舊梳乎厘之外仲有一球雲呢拿雪糕係到超超超超好食

到最後我地3個大人都食得勁飽咁走 下次一定會再過去試其他嘢食 私心極力推薦依間餐廳 用唔係好貴既價錢可以食到咁高質素既嘢食真心抵
出面如果依種質素一定唔止咁既價錢
燒日本鮑魚配墨魚汁燴義大利飯