餐廳: 壹.01
資訊:

過咗成個星期仍然對佢嘅芋泥product同芒果魯肉飯有好深嘅印象 ✨✨成餐飯食得好滿足🤍🇹🇼嗌咗咁多嘢 先$260 crrraaazzyyyyyyy 我地自己會encore都好推薦大家去試(ㅅ´˘`)♡ 下次去觀塘野餐/上partyroom會想買佢啲小食 🫶🏻嚟嗰晚其實都8成滿 我地住唔遠所以決定買翻屋企歎😚👨🏻‍🍳🤳🏻 脆炸鮮奶捲 & 古早芋泥二文治❤️‍🔥佢個芋泥蓉勁棉又有芋香 仲要 超 級 厚 饀然後佢用脆餅夾芋泥呢個做法好好食 個脆餅外賣拎翻去擺咗陣先食都仲係香脆❤️係內脆內軟嘅小食 個炸鮮奶捲勁香奶味而且有流心🥹👨🏻‍🍳🤳🏻台北夜市小食拼盤- 台灣腸+花枝丸+鹽酥雞 勁豐富嘅拼盤$40都唔洗… 超級抵💥三款小食都好好食\(//∇//)\個花枝丸幾好咬._. 鹽酥雞好香脆肉嫩👨🏻‍🍳🤳🏻熔岩蛋之戀 -拉絲芝士火腿蛋餅 $39見有試賣價就買咗有拉絲但掛住食無影到🥲🥲餅皮好有少少酥軟感 同埋入面都有滿滿火腿🐖講真呢個會有飽腹感 抵食👍🏻👍🏻👨🏻‍🍳🤳🏻芒果魯肉飯❤️‍🔥一見就想試嘅魯肉飯😂 覺得好新鮮嘅配搭芒果清清甜甜 可以中和豬肉魯肉嘅油膩感魯肉好食得嚟感覺無咁多肥肉油脂感 食落都多啲
嗌咗咁多嘢 先$260 crrraaazzyyyyyyy

👨🏻‍🍳🤳🏻芒果魯肉飯❤️‍🔥
一見就想試嘅魯肉飯😂 覺得好新鮮嘅配搭
芒果清清甜甜 可以中和豬肉魯肉嘅油膩感
魯肉好食得嚟感覺無咁多肥肉油脂感 食落都多啲實感😚
個汁濃而不咸 !! 再加上酸菜菜脯呢個飯嘅味道層次好豐富 必試🥹✨

香蔥紫菜魯肉飯

👨🏻‍🍳✨香蔥紫菜魯肉飯❤️
呢個配紫菜一樣好食🫶🏻 咸香味會重 同樣配酸菜蘿蔔絲味道好夾會食唔停😻

全手作特濃芝士奶蓋芋頭鮮奶

👨🏻‍🍳🤳🏻全手作特濃芝士奶蓋芋頭鮮奶 ❤️‍🔥
好 好 飲 !!
我地都覺得佢個名有嘅每樣材料都係主角
芝士奶蓋好厚身有咸香味
芋泥同二文治一樣而且我地每啖都飲到 (都有啲痴住杯身要刮翻落嚟飲😹
鮮奶香甜自然

• 全手作芋頭鮮奶
  • 脆炸鮮奶卷·古早芋泥二文治
  • 脆炸鮮奶卷.古早芋泥二文治
  • 101芒果魯肉飯
  • 全手作芋頭鮮奶(中)